Preview Mode Links will not work in preview mode

Soffhäng med Hejhejvardag

May 31, 2021

Välkommen till swingerspodden! Med en liten touch av föräldraskap. Jag skrattar ca 97% av poddavsnittet. Sorry men så blir det när Kodjo Akolor gästar.

Ni får en crash course i parenting (Så får du barnen att vara tysta i bilen i 2 timmar), 40års-krisande (elmoppe för vissa, snickerikurs för andra) och...


May 25, 2021

Stress är ämnet för veckans mellansnack. Vi konstaterar att stress ger samma symtom som PMS. Stress och teknikstrul! Usch! PMS-utslag direkt!
Vad kan man göra för att minska morgonstressen och kan man vara stressad utan en tid att passa...?
Veckans facit handlar om dålig andedräkt. Vad ska man göra och ska man...


May 17, 2021

Ett mysigt och fint samtal med syrrorna Britton. Vi pratar om att bli förälder, intresset för förlossningar, om hemmaförlossning och om att föda med flera personer närvarande. 

Hur är man som mellansyster, hur är man som minsting och hur är det att vara sk pseudotvillingar?

Vi pratar också om namn,...


May 11, 2021

Veckans mellansnack handlar om SEX! Yeah.

Vi snackar sexlust, hur ofta alla ligger, vad jag går igång på (spoiler: underställ). Att fler kanske skulle palla ligga om de fick lite hjälp med allt hemma. Om responsiv sexlust. Och så försöker Jeannette förföra mig. 🤷‍♀️

Veckans facit handlar om näsan...


May 3, 2021

Malin Olsson aka Mal_insta gör poddpremiär! Och vilken premiär det blev! 

Vi pratar om gigantiska gravidfötter, om Malins brandtal på förlossningen, om tvillingarna blå och röd och om att vara på besök i överklassen (i skor, ej strumplästen).

Malin berättar om hur hon spelade svår när hon träffade...